Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Божидар Димитров

За трети път директорът на Националния исторически музей (НИМ) Божидар Димитров е заплашен със смърт. На адреса на музея е получено писмо от 30 различни листа, което трябва да удостовери, че най-малко 30 човека са участвали в написването му.

"В това писмо заплашват мен и Каракачанов (Красимир Каракачанов - лидерът на ВМРО – бел. ред.) със смърт, предупреждават ни да не стъпваме в Македония, тъй като няма да се върнем живи, и други подобни глупости, като ще спестя циничните обиди, съобщи Божидар Димитров пред "Фокус".

"Предполагам, че поводът за новата активност е участването ми в едно телевизионно предаване на тази тема преди няколко дни, което сигурно се е гледало в Македония", коментира той.

"Този път ми изглежда сериозно. Първите два пъти бяха хора с недобра психика, които лесно бяха заловени от македонските власти по искане на нашите власти и дори ме питаха - искам ли да водя дело. Аз ги съжалих, защото ставаше въпрос за студенти с психични отклонения.

Този път хората са много и би трябвало да реагирам. Подписали са се като членове на неизвестна на мен организация - МПГ. Какво означава това - не знам. За подобни акции, много често в Македония използват навиячите, както ги наричат там - фенове на футболни отбори и най-вероятно се касае за това", коментира директорът на НИМ.

"Все пак последната дума ще има българското контраразузнаване, към което смятам да се обърне утре", заяви още той. "Ако те не обърнат внимание, аз каня всички тези 30 човека (ако са толкова, защото и това може да се имитира: 30 различни писма стават много лесно) в сръбски ресторант, в близост до музея.

 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG