Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Гаранционни условия

ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ на стоките, предлагани в електронния магазин

Goods.bg


                 Предлаганите от интернет магазина Goods.bg стоки са чисто нови и разполагат с абсолютно всички гаранции и сертификати за качество, осигурени от техните производители или официални вносители за България.

                   Ако Вие закупите от Goods.bg , какъвто и да е артикул от секторите компютри и електроника или мобилни телефони, то с него адължително получавате гаранционна карта с подробно описание на гаранционния срок на конкретното изделие и възможните начини за гаранционен ремонт или евентуално подмяна на изделието.

                    Обикновено гаранционните срокове на предлаганите в сайта Goods.bg стоки са с обичайната и общоприета продължителност от 24 месеца, но има и такива с валидност 36 месеца, а също и такива с по-кратка продължителност – например 6 месеца. Ето защо всеки клиент на интернет магазина Goods.bg, в унисон със законно установените си и защитени права на европейски потребител има правото, но и задължението да се запознае коректно, навременно и обстойно със сроковете и другите детайли визирани в гаранционната карта, съпътстваща закупения от него продукт.

                    Goods.bg издава от свое име гаранционна карта на изделията, за които самите производители или вносители  са преценили, че не е нужно отпечатването на отделна такава, а за валидността на гаранцията е достатъчно само представянето на касова бележка или фактура за закупуване, като при всички случаи е от особена важност наличието на артикулен номер или баркод на стоката.

                    Всеки клиент на електронния магазин  Goods.bg , който е закупил определен артикул от секторите компютри и електроника или мобилни телефони и счете, че даденото изделие показва дефект, налагащ ремонт или замяна е длъжен първо да се запознае с указанията за ползване на продукта и да елиминира всяка възможност визираният „дефект” да се дължи на незнание или неправилна експлоатация на стоката.

                     Ако установеният дефект е реален, то Goods.bg се ангажира да окаже на клиента всякаква необходима помощ и съдействие за отстраняването му.

 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG