Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Знам какво си мислиш

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Знам какво си мислиш

Описание

  Хората винаги са мечтали да могат да четат чуждите мисли, за да разпознават безпогрешно какъв човек стои срещу тях. Възможно ли е обаче да се овладее това изкуство?
        Според автора на тази книга, човек може да си изгради напълно адекватна преценка за хората, с които общува, ако се научи да се вглежда в детайлите. Трябва също да помним: при общуването от по-голямо значение е не какво казваме, а какво достига до другия. Важно е да осъзнаваме посланията, които пращаме на събеседника си, както и да разчитаме вярно получените сигнали.
        Целта на книгата е да ни покаже как езикът на тялото и изборът на изразни средства издават истинските ни мисли. Проблемът е, че най-често преценяваме хората и събитията през призмата на личния си опит, а той невинаги е надеждна отправна точка. Възможно е условията да са се променили или пък заключенията ни да са били напълно погрешни! Затова преценките ни за хората ще са по-точни, ако се откажем от предварителните си нагласи и обърнем специално внимание на невербалните сигнали. Думите могат да ни подведат, но езикът на тялото – никога.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG