Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Наследството 731

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Наследството 731

Описание

В човешкия геном са открити останки от древен ретровирус. Мутиралата му форма е смъртоносна и лесно може да бъде превърната в оръжие за масово изтребление. Изследователите от Поделение 731 са първите, развивали идеята за този проект. Сформирано през Втората световна война с цел изработване на биологично оръжие, поделението десетилетия тъне в забрава. Но идеите на хората, работили там, не са забравени. Армията на злото подготвя чудовищен план за разпространението на този вирус.
        От различни точки на света валят съобщения за неидентифицирано заболяване, водещо до тежки усложнения. Състоянието на пациентите не се подобрява от предписаното лечение и за броени часове настъпва фаталният край. Човечеството може да бъде унищожено и само Котън Стоун има способността да спре Сина на зората. Но тази битка срещу силите на злото е по-различна. Кардинал Джон Тайлър е заразен със смъртоносния вирус. За да го спаси, Котън трябва да продаде душата си на сатаната.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG