Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Сексът и кралете

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Сексът и кралете

Описание


Пет века изневери, власт и отмъщение

 
От зората на човечеството властта е мощен афродизиак. Затова във времена, когато кралиците са възпитавани в набожност, а владетелските бракове се сключвали по династични и финансови причини, институцията на кралската любовница била непоклатима.

 
Векове наред любовниците на монарсите определяли модата, покровителствали изкуството, а понякога дори... управлявали държавата. Тези жени били готови да разговарят жизнерадостно с краля, когато били изморени, да правят любов с часове, когато били болни, и да угаждат на всеки негов каприз.

 
От мадам Помпадур, запазила позицията си деветнайсет години въпреки фригидността си, до Камила Паркър-Боулс, узурпирала мястото на не кой да е, а на очарователната принцеса Даяна, „Сексът и кралете” е петстотингодишно пътешествие из тронните зали и покоите на европейските крале.

 
Херман изследва хиляди исторически документи, за да разкрие връзката между страст и политика, секс и власт, съперничество и омраза сред разкоша на кралските дворци. Резултатът е пълнокръвен разказ за най-могъщите мъже в историята и за жените, които споделяли леглото им, за да се изкачат на върха.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG