Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Древен Египет: магия и гадания

  • Древен Египет: магия и гадания
    Кат. №: 3542
    Вид: Религии, вярвания
    Автор:
    Издателство: Абагар
    ISBN:
    Корици:
    Страници: 120
    Формат: 115x210


    Цена: 10,00 лв.



Поръчай


Брой:
  Поръчай


Древен Египет: магия и гадания

Описание

Древният гръцки историк Херодот нарича земята на египтяните „дар от Нил”. Египетската митология, религия и магия се коренят в пълната зависимост на египтяните от Слънцето и от водите на Нил. Древните обитатели на долината на Вечната река почитат множество богове и богини. Ярка особеност на религиозните вярвания в Древен Египет е непоколебимата вяра в могъществото на магията и магическите сили на почитаните от тях божества. Древните символи и знаци, религиозните и мистични ритуали на една от най-удивителните държави от Древния свят имат огромно значение за развитието на човешката цивилизация.
Египетските легенди все още са живи. В наши дни познаването и практикуването на египетските магически ритуали е израз по-скоро на духа, а не буквално копиране на египетската култура, която дори през 21 в. е приемлива, разбираема и приложима за нас. Когато четете и изучавате магията на древните египтяни, вярвайте на себе си и на своите инстинкти. Истинската сила на магията живее във вас. Вие можете да я използвате, за да узнаете и постигнете своята собствена уникална съдба.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG