Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Спасителят

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Спасителят

Описание

Симпатичният и безгрижен Нед Кели е спасител на плажа в курортното градче Флорида, когато среща жената на мечтите си и се влюбва. Тес е сексапилна и зашеметяващо красива. Всичко е идеално, като изключим това, че тя е свикнала да се къпе в разкош, а той – да изкарва парите си с труд. Тя е гост в луксозен хотел, а той само работи там.
Затова когато се появява възможност да участва с приятелите си в кражба на няколко уникални картини, той не се поколебава. Планът не е сложен, но в нощта на обира всичко се обърква. Някой вече ги е изпреварил и набелязаните картини липсват. Приятелите му са хладнокръвно убити, а Нед е единственият оцелял.
Преследван е не само от ФБР, но и от убийците. Без да се доверява на никого, Нед бяга отчаяно, опитвайки се да отмъсти за приятелите си, да се оневини и да открие кой желае смъртта му.
В постоянната надпревара с времето и убийците, той ще получи неочаквана помощ, а отговорите, които ще открие, са зашеметяващи.
 

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG