Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Приключението Старбъкс

  • Приключението Старбъкс
    Кат. №: 1957
    Вид: Бизнес
    Автор: Джоузеф Мичели
    Издателство: Сиела
    ISBN: 978-954-28-0115-3
    Корици:
    Страници: 196
    Формат:


    Цена: 10,00 лв.



Поръчай


Брой:
  Поръчай


Приключението Старбъкс

Описание

Как да вдъхновиш средния потребител да се откаже от обичайните си навици и да го накараш да плати шест до осем пъти по-висока цена за силно, ароматно и екзотично кафе, вместо обикновеното? Пък и кой ще отдели време за пиене на кафе по европейските стандарти, когато цял живот е отпивал от кафето си на крак, докато е наливал бензин или си е купувал вестник?

“Старбъкс” е един от изключителните примери за американски успех, фирмата доминира пазара до такава степен, че няма дори сериозен конкурент. Как се задвижва този невероятен двигател?

Днес “Старбъкс” има заведения в над 37 страни и отчита по 35 милиона посещения на клиенти всяка седмица. Редовните посетители в кафенетата на “Старбъкс” посещават любимото си заведение средно по 18 пъти всеки месец.

“Старбъкс” не е само “една Пепеляшка на Уол стрийт”. Културата, марката и качеството на “Старбъкс” продължават да се ценят изключително високо. Компанията присъства постоянно в списъка на списание “Форбс” с “най-обичаните фирми”. “Бизнес Уийк” смята “Старбъкс” за една от най-добрите световни марки. От един малък магазин за кафе, марката “Старбъкс” се превръща в световноизвестно име, което всеки един от нас неизменно свързва с думата кафе.

Тази книга ще ни помогне на намерим отговор на въпроси като: какви уроци бихме могли да научим от “Старбъкс”, които са приложими към другите бизнес сфери и индустрии,  какви са ключовите принципи на успеха, които биха могли да помогнат на всеки мениджър да отведе компанията си на следващото ниво?

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG