Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Как да изживеем пълноценно живота си

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Как да изживеем пълноценно живота си

Описание

Всеки от нас е уникално само по себе си същество, а според мнозина мъдреци и философи всеки отделен човек е цяла вселена, различна и прекрасна, подчиняваща се на свои закони и правила. Въпреки това един обединяващ принцип свързва всички човешки съдби и това е целта да изживеем пълноценно дните си, за да сме здрави, щастливи и преуспели. В тази книга прочутият в цял свят автор д-р Джоузеф Мърфи излага своята формула за постигане на тази така желана цел.

 

Както във всичките си други книги, и в тази доктор Мърфи прилага на разбираем и достъпен език своите идеи и подробно обяснява как молитвата, медитацията, ръководните мисли и внушенията могат да доведат до постигане на мир, любов, здраве, хармония, красота и изобилие. Авторът подчертава, че трябва да държите съзнанието си отворено и да не позволявате на вашите предубеждения и предразсъдъци да ви спират да изучавате, разбирате и прилагате концепциите, предложени в тази книга. Така ще използвате максимално своя потенциал и чрез силата на подсъзнанието ще изживеете по-пълноценно живота си.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG