Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Стив Джобс

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Стив Джобс

Описание

ЕКСКЛУЗИВНАТА БИОГРАФИЯ НА СТИВ ДЖОБС, НАПИСАНА С ПЪЛНОТО МУ СЪДЕЙСТВИЕ

Над 140 интервюта със самия него, с негови приятели, противници, колеги, конкуренти и членове на семейството!

Тази книга описва върховете и падовете на един креативен предприемач, чиито мания за перфекционизъм и яростна амбиция водят до революционни промени в шест индустрии: компютри, анимационни филми, музика, мобилни телефони, таблети и електронни книги.

В XXI век, когато всички икономики са насочили усилията си към развиването на цифрови технологии, Джобс се превръща в икона на изобретателността и въображението, съчетани със способността за намиране на приложни решения. Той знае, че за създаването на продукт, който да носи облаги и на производителя, и на клиента, трябва да се изгради мост между технологията и креативността. Стив Джобс създава компания, в която съчетава поривите на въображението със забележителните постижения на инженерството.

Макар че Стив Джобс сътрудничи за написването на тази книга, той не налага никакъв контрол върху информацията в нея. Нито личният, нито професионалният му живот са забранена територия. Дори напротив – той подканя хората да говорят открито за него. „Вършил съм неща, с които не се гордея, например това, че на двайсет и три години направих дете на тогавашната си приятелка, и начина, по който се отнасях с нея – признава той. – Но нямам тайни, които трябва да останат скрити.”

Самият той говори брутално откровено за своите колеги и конкуренти. Приятелите, сътрудниците и враговете му връщат жеста и разказват без заобикалки за неговите демони, перфекционизъм, артистичен дух и мания за контрол, които оформят облика на бизнес подхода му и иновативните продукти, родени впоследствие.

Джобс често докарва приближените си до ярост или до отчаяние. Но неговата личност и неговите продукти са взаимосвързани като хардуера и софтуера на Apple. В ръцете ви е майсторски написаната биография за живота на един изключителен човек.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG